Ciorba de miel cu macris

de delia64 in Ciorbe, 24 Apr 2014 | 1204 vizualizari

 

Este delicioasa si o fac in fiecare an de Pasti .

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata cap de miel
  • aproximativ 400 grame coaste de miel
  • 200 grame orez
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 3 legaturi usturoi verde
  • 2 kg. macris
  • 4 oua
  • 250 grame smantana
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu macris:

Intr-o oala de zece litri punem la fiert ,apa , capul si costitele cu putina sare , spumam din cand in cand .


Spalam orezul si il lasam in apa rece .


Spalam macrisul ceapa si usturoiul si le taiem .


Cand este fiarta carnita strecuram ciorba .


Ciorba se pune la foc si se adauga macrisul , ceapa si usturoiul maruntite.


Adaugam si orezul .


Separam carnita de os si o punem in ciorba .


Batem ouale cu smantana si punem 3-4 polonice de ciorba calda si batem bine sa se omogenizeze , dam focul la minim si punem oule batute amestecand mereu pentru a nu se branzi ciorba .


Mai lasam 10 minute la foc incet si potrivim de sare si piper .


Se serveste calda cu smantana si ardei iute .


Pofta buna !!!




 

TIPS-URI

1

Macrisul da ciorbitei un gust acrisor .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel cu macris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

delia64 1

30.04.2014, 14:26

Crina

marcela1979 1

30.04.2014, 18:40

delia64 1

02.05.2014, 10:12

marcela1979

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta