Ciorba de miel cu smantana si bors

de MIMI in Supe/Ciorbe, 28 Noi 2009 | 21768 vizualizari

 

Cioba de miel pe care o prepar de Pasti este dreasa de mine cu smintina.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de miel
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 albitura
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe
  • 3 oua
  • 300 gr smantana
  • 1 legatura leustean
  • 1 litru de bors
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu smantana si bors:

Va recomand aceasta reteta de ciorba de miel  ... Se pune carnea la fiert cu putina sare.Prima apa se arunca,dupa care se lasa sa fiarba pana apa devine laptoasa si carnea se desprinde usor de pe oase.Cand e aproape fiarta se adauga zarzavaturile tocate marunt,borsul si sarea dupa gust.La sfarsit se toaca marunt legatura de leustean.Ciorba se lasa cam 1 ora si jumate sa se raceasca dupa care se drege cu oua si smantana exact ca ciorba de burta.Cand se serveste ciorba se mai poate adauga in farfurie smantana si sa nu lipseasca ardeiul iute.Si bineinteles sa nu lipseasca si un pahar de vin alb sec.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel cu smantana si bors" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

nadina73 1

02.04.2010, 00:26

super

Bya Ralu 1

20.05.2013, 14:34

bun

babi5 1

03.09.2013, 20:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!