Ciorba de miel reteta cu smantana si bors

de MIMI in Supe/Ciorbe, 28 Noi 2009 | 31842 vizualizari

 

Cioba de miel pe care o prepar de Pasti este dreasa de mine cu smintina.
Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de miel
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 albitura
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe
  • 3 oua
  • 300 gr smantana
  • 1 legatura leustean
  • 1 litru de bors
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta cu smantana si bors:

Va recomand aceasta reteta de ciorba de miel  ... Se pune carnea la fiert cu putina sare.Prima apa se arunca,dupa care se lasa sa fiarba pana apa devine laptoasa si carnea se desprinde usor de pe oase.Cand e aproape fiarta se adauga zarzavaturile tocate marunt,borsul si sarea dupa gust.La sfarsit se toaca marunt legatura de leustean.Ciorba se lasa cam 1 ora si jumate sa se raceasca dupa care se drege cu oua si smantana exact ca ciorba de burta.Cand se serveste ciorba se mai poate adauga in farfurie smantana si sa nu lipseasca ardeiul iute.Si bineinteles sa nu lipseasca si un pahar de vin alb sec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta cu smantana si bors" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de gulii cu nucsoara