Ciorba de miel cu spanac

de mihaelar63 in Ciorbe, 7 Iun 2013 | 3918 vizualizari

 

Desi materia prima principala, adica capul de miel arata ca in filmele de groaza, gustul este deosebit de bun la ciorbitza asta.

 

INGREDIENTE

  • 1 cap de miel
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 morcovi
  • 4 fire usturoi verde
  • 4 linguri orez
  • tarhon vede
  • patrunjel
  • 1 ardei iute
  • 1 mana spanac verde
  • 50 ml ulei
  • 50 ml otet
  • 200 ml smantana
  • zeama lamaie [optional ]
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu spanac :

Capul de miel se curata si se spala foarte bine . Se pune la fiert in apa cu otet si sarata .Cand acesta este fiert se scoate din oala , se lasa la racit si se desface usor de bucatile carnoase si creier .


Legumele se curata , se spala si se feliaza .


Trageti in ulei usor ceapa , morcovul , ardeiul si patrunjelul .


Adaugati apa in care a fiert mielul si orezul .


Dupa ce acestea sunt patrunse adaugati toate verdeturile si ardeiul iute taiate marunt.


Puneti smantana pe care in prealabil ati ,, desfacut-o'' cu zeama calda .


Cine doreste mai acra poate adauga zeama de lamie .


Serviti ciorba fierbinte , punand in fiecare farfurie carne si creier de miel .

 

TIPS-URI

1

Se poate prepara si cu alte parti de carne de miel .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel cu spanac " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Anett 1

07.06.2013, 17:23

Rocsi 1

07.06.2013, 21:06

mena29 1

08.06.2013, 08:40

Tare buna,fac si eu insa numai de Paste

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta