Ciorba de miel cu tarhon si smantana

de marcela1979 in Ciorbe, 28 Apr 2011 | 2721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de miel
  • morcovi 3 bucati
  • 1 patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa alba
  • 2 oua
  • 300gr smantana
  • tarhon verde
  • leustean
  • vegeta,piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu tarhon si smantana:

Carnea de miel ,eu am folosit piciorul si coastele,se spala bine si se pune la fiert. Cand este fiarta se arunca apa si se scot oasele si se taie bucati potrivite.Intr-o oala se pune apa la fiert cam 4 l .Cand fierbe se pune ceapa tocata marunt,zarzavatul tocat si ardeiul kapia tocat marunt.Se lasa sa fiarba.Cand zarzavatul e fiert se pune carnea de miel.Intr-un castron se freaca galbenusurile cu smantana,se pune din ciorba,se amesteca ,se trage oala de pe foc si se pune dresingul in oala in fir subtire amestecand in contunuu.Se pune inapoi pe foc se lasa sa dea un clocot,se adauga vegeta si piper si frunzele de tarhon si leustean tocate ,se mai da un clocot si se stinge focul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel cu tarhon si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

kamy 1

29.04.2011, 11:04

buna eu nu am facut inca asa ca pap de la tine daca mai ai

adry88 1

06.05.2011, 11:06

ExploraCuisine 1

12.07.2011, 07:39

Deci cine moare de pofta la miezul noptii?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta