Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ciorba de miel reteta
Este sezonul de primavara al taierii mieilor. Am preaparat o ciorba din cap de miel proaspat , necongelat. Este o ciorba deosebit de gustoasa daca o prepari cum trebuie. Se aduga multe verdeturi, deci este si plina de vitamine .
,,Vitamine ''
1
Smantana se amesteca [ se desface] cu o cantitate cel putin egala de zeama fierbinte . Astfel se evita formarea de cocoloase .
2
Folositi smantana de calitate , adevarata , cu cel putin 25% grasime . daca va faceti griji pentru silueta folositi o cantitate mai mica sau inlocuiti cu un iaurt gras grecesc de 10 %Grasime .
3
Verdeata se aduga la sfarsitul fierberii . Doar se opareste daca doriti sa-si pastreze vitaminele si culoare frumoasa de verde .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult