Ciorba de perisoare cu zeama de varza murata

de Ina in Ciorbe, 21 Ian 2012 | 11098 vizualizari

 

INGREDIENTE

perisoare:

  • 0,5 kg. carne tocata  ( de porc )
  • 1 cescuta cu orez
  • 2 oua
  • 1 lingura cu faina
  • piper
  • sare/ delikat
  • 1 lingurita pudra de cimbru

 ciorba:

  • 1 ceapa 
  • 1 morcov 
  • 1 ardei gras
  • o capatana mica de telina 
  • 1 mana de orez
  • 500 ml  suc de rosii
  • 600 ml zeama de varza acra
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu zeama de varza murata:

Perisoare: Spalam orezul si-l scurgem bine de apa, apoi punem intr-un castron toate celelalte ingrediente si amestecam prin framantare pana omogenizam totul bine. Din amestecul format luam cantitati mici si formam perisoare in podul palmei, pe care le pudram cu faina.



Ciorba: Tocam legumele si le calim 2-3 minute in putin ulei. Adaugam sare si 2 litri de apa si lasam sa fiarba la foc mic. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam orezul si sucul de rosii, lasand in continuare pe foc. In ciorba clocotinda punem cu grija perisoarele si lasam sa fiarba pana se ridica toate deasupra. Este momentul sa turnam zeara de varza , lasam sa firaba inca 5 minute si putem opri focul .



Servim fierbinte, cu leustean verde deasupra.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu zeama de varza murata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Oana 1

25.01.2012, 17:05

Ciorbita din asta fac si eu azi, iamiii

Ina 1

25.01.2012, 22:08

Ma bucur mult ca va place

Krystyan Trendy 1

25.10.2013, 11:27

Foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare (de porc) cu cartofi