Ciorba de perisoare din piept de pui

de dariadeea in Ciorbe, 4 Iun 2013 | 6752 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru perisoare:

  • orez 3 linguri
  • un pipt de pui
  • 1 ou
  • sare,piper dupa gust

pentru ciorba

  • 1 morcov
  • 3 felii telina
  • 1 ardei rosu potrivit
  • 1 pastarnac
  • o legatura patrunjel
  • o ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri orez
  • 2 galbenusuri
  • 150 g smantana
  • bors magic
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare din piept de pui:

Mai intai am amestecat pieptul de pui tocat cu orezul( pe care l-am pus cu un pic de apa la foc pana scade apa) cu oul,sare piper.

Am format perisoare pe care le-am pus la foc intr-o cratita cu 2 litri apa.Am luat spuma si am lasat sa fiarba.Intre timp am curatat si tocat legumele cat mai mic,le-am pus la calit cu ulei intr-o oala,am pus supa de la perisoare strecurata peste(completati  ,inclusiv perisoarele si am pus sa  fiarba si cele 2 linguri de orez si legumele.

Cand au fiert toate am pus smantana bauta bine cu galbenusurile si patrunjelul tocat si am mai lasat un clocot

Bors magic si sare dupa gust am pus la final.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu ciocolata si ricotta

ieri la 23:01

Tocanita de curcan cu ardei kapia

ieri la 22:23

Globuri (bombe) de ciocolata calda

de Rocsi 9

pe 07.12 la 20:07

Varza calita cu cartofi ca la Kracovia

de Ksenya 5

pe 07.12 la 14:48

Salata Coleslaw

de Criss 6

pe 07.12 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7477 puncte

katty

6942 puncte

Constelatialeu

4888 puncte

Rocsi

4850 puncte

Anett

4283 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu ciocolata si ricotta

ieri la 23:01

Tocanita de curcan cu ardei kapia

ieri la 22:23

Globuri (bombe) de ciocolata calda

de Rocsi 9

pe 07.12 la 20:07

Varza calita cu cartofi ca la Kracovia

de Ksenya 5

pe 07.12 la 14:48

Salata Coleslaw

de Criss 6

pe 07.12 la 08:04

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gulii cu perisoare afumate