Ciorba de perisoare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de gaby_duceag in Slow Cooker, 7 Sep 2015 | 10382 vizualizari

 

Daca Danut a spus ca e foarte buna, el, care URASTE ciorbele, mai trebuie sa completez ceva? :P

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare
  • 400 g carne tocata de pui
  • 3 linguri orez
  • patrunjel si marar verde
  • un ou
  • sare si piper
  • In plus
  • o ceapa
  • o felie telina
  • un morcov mare
  • un ardei gras rosu
  • patrunjel
  • pastarnac
  • 2 galbenusuri
  • o cana bors de putina
  • patrunjel si marar verde
  • leustean
  • 3 linguri de ulei
  • 3 linguri orez
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Conecteaza slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4,7 l la sursa de curent.

Pregateste toate radacinoasele (ceapa, pastarnacul, telina, patrunjelul) spalandu-le si curatandu-le de coaja.

Ceapa toac-o marunt iar pe restul da-le pe razatoare.

Pune-le-n vasul de ceramica al aparatului Crock-Pot si toarna peste ele 3 l apa.

Porneste aparatul si seteaza-l pe programul High,  5:30.

Pregateste perisoarele amestecand carnea tocata cu oul, orezul inmuiat cateva minute in apa fierbinte si scurs bine, patrunjelul, putin marar, sare si piper.

Modeleaza cu mainile umede perisoare si aseaza-le pe o farfurie.

Adauga-le-n vasul Crock-Pot dupa ce au trecut 2 ore de la inceperea programului.

Adauga si uleiul, ardeiul spalat si taiat cubulete mici  si putina sare.

Dupa inca o ora adauga celelalte 3 linguri de orez spalat bine.

Cu jumatate de ora inainte de a se finaliza programul adauga borsul de putina si potriveste gustul de sare si piper.

Bate bine cele doua galbenusuri, amesteca-le cu leusteanul tocat si adauga peste ele doua polonice din ciorba. Omogenizeaza si adauga in ciorba amestecul inainte cu 15 minute de a fi gata programul. Tot atunci adauga si mararul si patrunjelul tocate.

Serveste fierbinte, cu sau fara smantana.

Noi am pus la servire, suntem fani ai ciorbelor cu smantana ;)

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de dovlecei, cu ceapa verde si rosii la slow cooker Crock-Pot 4,7 L