Ciorba de porc a la grec

de Constelatialeu in Ciorbe, 19 Sep 2014 | 15695 vizualizari

 

Poftiti la masa,e aburinda si delicioasa....parol,taman ce am dat gata un castron plin...

 

INGREDIENTE

  • cca 700 g carne porc cu os ( coaste,pentru cunoscatori)
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ardei gras rosu
  • 5 fire ceapa verde
  • 1 ceapa rosie
  • 2 galbenusuri
  • 4 linguri smantana 40% grasime
  • ulei pentru calit
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie pentru zeama
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc a la grec:

Intr-o oala cu apa,cca 3 l,punem bucatile de carne cu os,sa fierba,adaugam si sare in apa in care fierbe.


Din cand in cand luam spuma formata.Cand e carnea pe jumatate fiarta,o scoatem din oala,strecuram zeama in care a fiert.Separat curatam legumele,le taiem cubulete marunte,iarceapa o taiem marunt.Asezam o oala pe foc,lasam sa se incinga,adaugam putin ulei,apoi punem toate legumele si lasam cca 15 min sa se caleasca.


Apoi turnam zeama strecurata si bucatile de carne si lasam sa mai fiarba cca 30 min,pana cand carnea si legumele sunt fierte.Stingem focul.Separat batem 2 galbenusuri cu 4 linguri de smantana,adaugam piper , sare si zeama de lamaie, diluam cu zeama din ciorba si apoi turnam totul in oala.Deasupra punem leustean tocat.


Sa aveti pofta !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lavinia 1

19.09.2014, 21:06

imi place

marcela1979 1

20.09.2014, 02:30

reisnaor_2006 1

24.09.2014, 12:25

3 portii triple va rog

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rasol porc cu bors proaspat