Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Poftiti la masa,e aburinda si delicioasa....parol,taman ce am dat gata un castron plin...
Intr-o oala cu apa,cca 3 l,punem bucatile de carne cu os,sa fierba,adaugam si sare in apa in care fierbe.
Din cand in cand luam spuma formata.Cand e carnea pe jumatate fiarta,o scoatem din oala,strecuram zeama in care a fiert.Separat curatam legumele,le taiem cubulete marunte,iarceapa o taiem marunt.Asezam o oala pe foc,lasam sa se incinga,adaugam putin ulei,apoi punem toate legumele si lasam cca 15 min sa se caleasca.
Apoi turnam zeama strecurata si bucatile de carne si lasam sa mai fiarba cca 30 min,pana cand carnea si legumele sunt fierte.Stingem focul.Separat batem 2 galbenusuri cu 4 linguri de smantana,adaugam piper , sare si zeama de lamaie, diluam cu zeama din ciorba si apoi turnam totul in oala.Deasupra punem leustean tocat.
Sa aveti pofta !
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult