Ciorba de porc a la grec

de Constelatialeu in Ciorbe, 19 Sep 2014 | 38202 vizualizari

 

Poftiti la masa,e aburinda si delicioasa....parol,taman ce am dat gata un castron plin...

 

INGREDIENTE

  • cca 700 g carne porc cu os ( coaste,pentru cunoscatori)
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ardei gras rosu
  • 5 fire ceapa verde
  • 1 ceapa rosie
  • 2 galbenusuri
  • 4 linguri smantana 40% grasime
  • ulei pentru calit
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie pentru zeama
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc a la grec:

Intr-o oala cu apa,cca 3 l,punem bucatile de carne cu os,sa fierba,adaugam si sare in apa in care fierbe.

Din cand in cand luam spuma formata.Cand e carnea pe jumatate fiarta,o scoatem din oala,strecuram zeama in care a fiert.Separat curatam legumele,le taiem cubulete marunte,iarceapa o taiem marunt.Asezam o oala pe foc,lasam sa se incinga,adaugam putin ulei,apoi punem toate legumele si lasam cca 15 min sa  se caleasca.

Apoi turnam zeama strecurata si bucatile de carne si lasam sa mai fiarba cca 30 min,pana cand carnea si legumele sunt fierte.Stingem focul.Separat batem 2 galbenusuri cu 4 linguri de smantana,adaugam piper , sare si zeama de lamaie, diluam cu zeama din ciorba si apoi turnam totul in oala.Deasupra punem leustean tocat.

Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc a la grec" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu rasol de porc