Ciorbă de potroace la Crock Pot

de madi_marin in Slow Cooking, 8 Sep 2015 | 974 vizualizari

 

Este prima reţetă din cele 5 pe care am fost provocată de către minunatul Bucătăraş.ro, să le pregătesc la minunata oală minune. Slow cooker-ul Crock Pot găteşte simplu, gustos şi sănătos. Datorită tehnicii de gătit, ingredientele îşi vor păstra vitaminele şi gustul. Ciorbele, tocăniţele şi deserturile delicioase vor fi gătite şi păstrate la cald, numai bune de a fi puse pe masa familiei. Merită să facă parte din colecţia de aparate de bucătărie, astfel că vom mânca mai gustos şi mai sănătos!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne pui (spinări, aripi, inimi, pipote)
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • 1 ţelină mică
  • 1 păstârnac
  • 1 cartof mare
  • 2 roşii decojite
  • pastă de tomate
  • borş după gust
  • sare
  • piper
  • leuştean proaspăt
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de potroace la Crock Pot:

Se spală carnea şi se pune în vasul aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l cu 1,5 l apă.


Se setează pe aparatul Crock Pot slow pentru 2 ore.


Când timpul a expirat se adaugă toate legumele curăţate şi tocate cubuleţe şi se setează aparatul pe high pentru 4 ore.


Cu 15 minute înainte de terminarea timpului se adaugă pasta de tomate, borşul, sare şi piper.


La sfârşit adaugăm verdeaţa tocată mărunt.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de potroace la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

deyutzky 1

09.09.2015, 00:03

Like!

Rocsi 1

09.09.2015, 11:14

mirela0911 1

09.09.2015, 14:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

10180 puncte

xana

8370 puncte

anca_rm

7550 puncte

vasimur

5650 puncte

oanapl

5440 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade