Ciorba de salata verde cu carnati si parmezan

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 19 Noi 2018 | 2783 vizualizari

 

 Totul a inceput de la o frumoasa capatana de salata verde. S-a terminat cu o bunatate de ciorba care nu mai avea nevoie nici de smantana. ,, Condimentele " ce au dat gust au fost trei bucati de carnati si o bucata mai veche de parmezan!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 salata verde
  • 300 gr carnati
  • 150 gr parmezan [mai vechi ]
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri orez
  • 3 catei usturoi
  • 2 morcovi mici
  • 2 cepe verzi
  • 1 lamaie -zeama
  • sare
  • piper
  • smantana -optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata verde cu carnati si parmezan:

  1. Morcovul se curata, se spala si se marunteste cu ajutorul robotului de bucatarie.
  2. Ceapa verde se taie rondele si se caleste usor impreuna cu morcovul in ulei.
  3. Adaugati orezul.Turnati deasupra apa fierbinte. Sarati.
  4. Carnatul se feliaza rondele si se pune la fiert in oala.
  5. Tot acum se pune si parmezanul taiat fasii subtiri. Prin fierbere ele se vor omogeniza in zeama.
  6. Curati si tocati usturoiul. Spalati salata verde si o taiati fasii.
  7. Dupa 10 minute adaugati usturoiul tocat marunt si salata verde spalata.
  8. Piperati si acriti cu zeama de lamaie.
  9. Gustati si sarati daca mai este nevoie.
  10. Daca doriti puteti pune si smantana la servire.

  Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde cu carnati si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de salata verde cu oua