Ciorba de spanac congelat

de Valclaudia in Ciorbe, 6 Aug 2014 | 9951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. spanac congelat
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov mare
  • 2-3 rosii
  • 250 ml bors
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • leustean verde
  • marar uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac congelat:

Curatam legumele, le spalam.


Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in doua linguri de ulei.


Adaugam morcovul dat pe razatoarea fina, lasam sa se caleasca alte 2-3 minute.


Punem sare si piper, apoi spanacul de la congelator, arosiile taiete cubulete,adaugam cca 2l apa rece si lasam sa fiarba la foc potrivit pentru cel putin 30 minute.


Amestecam borsul cu usturoiul granulat,il adaugam peste ciorba si mai dam cateva clocote.


Stingem focul, adaugam leustean verde tocat si marar, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac congelat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Anett 1

07.08.2014, 10:36

Xandrinne 1

07.08.2014, 12:38

Panacris 1

12.08.2014, 15:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Ciorbita de perisoare cu amestec de legume