Ciorba de spanac cu afumatura

de Valclaudia in Ciorbe, 18 Mai 2014 | 9108 vizualizari

 

grozav de gustoasa... As manca in continuu ciorba de spanac, atat de mult imi place!

 

INGREDIENTE

  • afumatura (eu am avut piept de porc, cca 500gr.)
  • 500 gr. spanac proaspat
  • 1/2 borcan legume pentru ciorbe (morcov, pastarnac, telina, ardei gras)
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 2 fire ceapa verde
  • marar verde
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • oregano in otet (1 lingurita)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac cu afumatura:

Spalam spanacul in mai multe ape si il taiem fasii.


Ceapa verde se spala, se taie rondele, apoi se caleste in 2 linguri de ulei 2-3 minute.


Adaugam si bucatile de afumatura, le prajim impreuna cu ceapa, apoi punem cca 3l apa rece, sare si piper si lasam sa fiarba pana intra furculita usor in carne.


Adaugam spanacul, rosiile pasate,zarzavatul din borcan si mai lasam la fiert inca 20 minute.


La final presaram marar verde tocat si adaugam o lingurita de oregano in otet.


Lasam cca 5 minute oala acoperita sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mirela0911 1

18.05.2014, 18:12

alilianaa 1

18.05.2014, 19:11

o bunatate..

MotanLaOale 1

18.05.2014, 19:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

7316 puncte

Constelatialeu

5023 puncte

mihaelar63

4718 puncte

Rocsi

4374 puncte

mirela0911

4107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de ardei copti a la Durau
  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pateu de ficat

ieri la 23:18

Fursecuri duo

de GeorgiG 5

ieri la 22:59

RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra taraneasca