Ciorba de stevie si loboda

de AndreeaMaria in Ciorbe, 11 Mai 2011 | 7959 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi de stevie
  • 2 legaturi de loboda
  • o salata verde mica
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • o legatura de ceapa verde
  • 150 ml zeama de varza
  • 200 ml suc de rosii
  • 3 linguri de ulei de floarea-soarelui
  • 2 linguri de orez
  • sare dupa gust
  • knorr legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stevie si loboda:

Puneti la fiert 2,5 litri de apa.


Spalati bine frunzele de stevie,loboda si salata. Daca frunzele sunt prea mari,le puteti taia.


Cand apa da in clocot,adaugati aceste verdeturi.Lasati-le sa fiarba ~15 minute.


Separat,intr-o oala,puneti 3 -4 linguri de ulei si caliti ceapa verde (tocata). Adaugati apoi morcovul dat prin razatoarea mica si orezul. Le lasati sa se caleasca cateva minute.


Scoateti verdeturile care au fiert si le tocati marunt.(nu aruncati apa in care au fiert).Le adaugati in oala cu ceapa calita si le lasati sa se mai caleasca pt 2 minute.


Adaugati zeama in care au fiert verdeturile.


Dupa 10 minute se pune zeama de varza si sucul de rosii.


Se pune sare dupa gust si knorr legume.


Bateti un ou si il turnati in ciorba,inainte de a stinge focul.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stevie si loboda" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

LUK 1

11.05.2011, 22:34

mamaieelena 1

12.05.2011, 08:47

sanatoasa si gustoasa

ionela2682 1

13.05.2011, 11:30

buna.....!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda si stevie