Ciorba de varza cu afumatura

de Bucataras Medi in Ciorbe, 7 Oct 2010 | 5478 vizualizari

 

Va poftesc la o ciorba calda ca vine ora pranzului....................am vazut ca a facut Sylvia si mi-a facut pofta asa ca m-am pus pe "confectionat"

 

INGREDIENTE

  • 500 g coaste afumate
  • 1 litru bors
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2-3 rosii
  • 1/2 varza alba
  • 1 ardei gras
  • 1 legatura leusetan
  • cimbru
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu afumatura:

Taiem coastele in bucati potrivite le spalam si le punem la fiert.Cand sunt pe jumatate fierte adaugam ceapa taiata marunt,morcovul taiat rondele , ardeiul gras taiat cubulete si varza taiata un pic mai mare.Lasam sa fiarba la foc potrivit sub capac.Cand totul este fiert adaugam rosiile decojite si date prin razatoare, borsul si cimbrul. Mai lasam pe foc circa 15 min. dupa care tragem de pe foc si aromatizam cu leustean verde tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

madi_marin 1

14.10.2010, 14:22

MEDI...SI RETETA ASTA A TA E FURATA DE MIHAELA DRAGU DIN BUZAU SI POSTATA LA CONCURSUL BEKO....,,WWW.GATESTI-INGENIOS.RO,,....

Bucataras Medi 1

14.10.2010, 15:26

daaaaaaaaaaaaaaa, am vazut Madi......le-am scris dar vad ca nu au luat nici o masura

gaby_duceag 1

14.10.2010, 15:27

vezi medi, pe mine m-au ascultat ; se vede de cine au frica )))))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba rapida de legume si tacamuri de pui