Ciorba taraneasca de pui

de alinutzika in Ciorbe, 9 Feb 2012 | 5807 vizualizari

 

O ciorbica buna, cu de toate....

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (piept, pulpe, muschi)
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras rosu crud sau gogosari murati
  •  1/2 telina
  • 1 gulie 
  • 3 cartofi
  • o mana de paste (orice tip)
  • sare, piper, vegeta
  • patrunjel frunze
  • 3 dopuri de otet
  • 500 g smantana +2 galbenusuri
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de pui:

Se taie legumele marunt si se calesc la foc mic in f putin ulei (preferabil ulei de masline). Cand sunt calite, se adauga carnea si se lasa si ea putin la calit. Se condimenteaza, apoi se adauga apa pana aproape se umple oala. Se lasa carnea la fiert. Intre timp se adauga si otetul. Cand carnea e aproape fiarta, se adauga cartofii taiati cubulete mici, iar dupa 5 minute, pastele. Carnea se poate lasa asa bucatele intregi in ciorba sau se poate scoate si lua carnea de pe oase, apoi, taiata cubulete sau fasii, se pune inapoi in oala. Cand legumele si carnea sunt fierte, se opreste focul. Se amesteca bine smantana cu galbenusurile , apoi se iau treptat 2-3  polonice de supa si se pun peste compozitia de smantana, amestecand continuu pana la omogenizare. Amestecul rezultat se toarna inapoi in oala cu ciorba, incet si amestecand bine.

Se serveste presarata cu patrunjel verde tocat si cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu salata verde si maioneza

de RODIMUR 7

pe 23.07 la 22:30

Tort ecler cu capsuni si sos de ciocolata

de RuxyRux 9

pe 23.07 la 21:01

Chec aromat cu nuci si fructe confiate

pe 23.07 la 00:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

5802 puncte

mirela0911

3911 puncte

Rocsi

3310 puncte

 Adi

2700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ardei kapia copti umpluti cu branza
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu salata verde si maioneza

de RODIMUR 7

pe 23.07 la 22:30

Tort ecler cu capsuni si sos de ciocolata

de RuxyRux 9

pe 23.07 la 21:01

Chec aromat cu nuci si fructe confiate

pe 23.07 la 00:50

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui