Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Este o mancare preferata de baietii mei, indiferent daca e cu pui, perisoare sau pipote. Absolut delicioasa!
Pipotele si inimile se curata bine, se spala si se oparesc cu apa fiarta. Se spala si se pun apoi la fiert impreuna cu morcovul in 2 l de apa. Se adauga sarea, piperul si foile de dafin si se lasa la fiert, cu capac, pana se inmoaie bine. Se scoate apoi morcovul si se lasa putin la racit.
Intr-o craticioara intinsa se pune uleiul, iar cand este incins se pune toata faina odata si se amesteca cu un tel. Imediat se toarna cate un polonic de supa fierbinte, amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase.
Cand ciulamaua a ajuns la consistenta unei smantani, se pune morcovul ras pe razatoarea mica, pipotele si inimile scurse si cele 2 linguri cu smantana. Se amesteca usor cu telul si se mai lasa la foc mic 5 minute. Se opreste focul si se pune mararul tocat fin.
Se serveste calda, cu mamaliguta!
1
Se pot adauga si ciuperci in ciulama, alaturi de pipote.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult