Ciulama de porc cu mamaliga

de - TABITA - in Porc, 18 Mar 2013 | 10595 vizualizari

 

O mancare delicioasa pe placul intregii familii. Pentru reteta m-am inspirat de la Sidy. Multumesc Sidy.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • putin delikat
  • 1 lingura faina
  • 200 ml smantana
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de porc cu mamaliga:

Carnea spalata si portionata sterge prin tamponare cu un prosop de bucatarie.


Se incinge tigaia si se pun cateva picaturi de ulei.


Se pune carnea in tigaie la foc mic si se amesteca din cand in cand pana cand scade sosul propriu.


Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt si apa doar cat sa le acopere si se asezoneaza dupa gust.


Se lasa pana cand se fierbe bine carnea.


Se amesteca 1 lingura de faina cu putina apa si cu 2 linguri de smantan, avand grija sa nu se faca cocoloase, apoi se adauga si restul de smantana, se amesteca bine si se toarna peste carne prin sita.


Se lasa sa mai dea cateva clocote.


Se stinge focul si se presara patrunjel proaspat.


Se serveste langa mamaliga.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga la ciulama si ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de porc cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

- TABITA - 1

19.03.2013, 11:59

Multumesc SimOna

MotanLaOale 1

19.03.2013, 17:58

- TABITA - 1

19.03.2013, 19:29

Multumesc Motan

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de porc cu ciuperci si paste