Ciuperci Champignon innabusite cu branza telemea (reteta personala)

de artistique in Jocuri culinare, 28 Iul 2013 | 1432 vizualizari

 

Un preparat rapid tip gustare , foarte bun si nutritiv.

Pofta buna ^^ !

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci Champignon innabusite cu branza telemea (reteta personala):

Se pune tigaia la incins, se adauga untul si se lasa sa se topeasca impreuna cu cei 2 catei de usturoi facuti in cate doua sau trei bucati fiecare.


Adaugam imediat ciupercile champignon intregi, le "tavalim" bine prin untul intins si usturoi, le lasam sa se rumeneasca putin pe o parte si pe alta timp de 7-8 minute(acest lucru se constata cand incep sa prinda o culoare de maron,atentie sa nu fie prea maron ca altfel le ardeti).


Dupa ce ati rumenit indeajuns ciupercile,este cazul sa le innabusim putin,astfel adaugam un capac mare peste tigaie,dar cat sa intre putin aer fiindca altfel face condens, tinem capacul 1 minut,il ridicam si punem repede cimbrul uscat fara sa invartim ciupercile in tigaie ca sa nu se arda cimbrul;punem din nou capacul si lasam inca 1 minut jumatate; apoi inchidem focul si punem capacul complet peste ciuperci ca sa pastreze caldura.


Intre timp taiem cubuletele de branza de vaci...cam cat considera fiecare dupa gust,eu am taiat o felie medie dintr-o branza.


Luam o farfurie si adaugam ciupercile in aceasta si adaugam peste cubuletele de branza,apoi le amestecam putin .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Champignon innabusite cu branza telemea (reteta personala)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

29.07.2013, 12:11

artistique 1

29.07.2013, 13:23

Multumesc ! Sa-mi spui cum ti s-a parut gustul aici. Eu am mai facut si altcuiva si au placut tare

laura_n 1

30.07.2013, 15:35

excelenta combinatie! ador ciupercile si cred ca alaturi de telemea sunt de senzatie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat