Ciuperci Champignon innabusite cu branza telemea (reteta personala)

de artistique in Jocuri culinare, 28 Iul 2013 | 1577 vizualizari

 

Un preparat rapid tip gustare , foarte bun si nutritiv.

Pofta buna ^^ !

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci Champignon innabusite cu branza telemea (reteta personala):

Se pune tigaia la incins, se adauga untul si se lasa sa se topeasca impreuna cu cei 2 catei de usturoi facuti in cate doua sau trei bucati fiecare.


Adaugam imediat ciupercile champignon intregi, le "tavalim" bine prin untul intins si usturoi, le lasam sa se rumeneasca putin pe o parte si pe alta timp de 7-8 minute(acest lucru se constata cand incep sa prinda o culoare de maron,atentie sa nu fie prea maron ca altfel le ardeti).


Dupa ce ati rumenit indeajuns ciupercile,este cazul sa le innabusim putin,astfel adaugam un capac mare peste tigaie,dar cat sa intre putin aer fiindca altfel face condens, tinem capacul 1 minut,il ridicam si punem repede cimbrul uscat fara sa invartim ciupercile in tigaie ca sa nu se arda cimbrul;punem din nou capacul si lasam inca 1 minut jumatate; apoi inchidem focul si punem capacul complet peste ciuperci ca sa pastreze caldura.


Intre timp taiem cubuletele de branza de vaci...cam cat considera fiecare dupa gust,eu am taiat o felie medie dintr-o branza.


Luam o farfurie si adaugam ciupercile in aceasta si adaugam peste cubuletele de branza,apoi le amestecam putin .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Champignon innabusite cu branza telemea (reteta personala)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

29.07.2013, 12:11

artistique 1

29.07.2013, 13:23

Multumesc ! Sa-mi spui cum ti s-a parut gustul aici. Eu am mai facut si altcuiva si au placut tare

laura_n 1

30.07.2013, 15:35

excelenta combinatie! ador ciupercile si cred ca alaturi de telemea sunt de senzatie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saratele

ieri la 19:21

Prăjitură arlechin cu căpșuni

ieri la 16:31

Negresa cu cafea si nuci

de laura_n 6

ieri la 16:26

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu branzeturi si broccoli