Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker

de merisor in Pui, 20 Mai 2015 | 1358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 250 g piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 1 pastarnac
  • 1/2 radacina telina
  • 1 ardei gras, rosu
  • 1 capatana usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 150 gr cascaval Delaco
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • Oregano
  • 2 linguri ulei
  • 25 gr unt
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker:

Mai intai pregatim ingredientele pentru umplutura, pe care le sotam rapid intr-o tigaie antiaderenta, pe aragaz.


Deci, curatam toate legumele, le spalam si le tocam cubulete.


Tocam cubulete si coditele de la ciuperci, dup ace le indepartam capetele.


Punem uleiul la incins si adaugam mai intai pieptul de pui, taiat cubulete, apoi, dupa 2-3 minute, adaugam si legumele.


Presaram peste ele putina sare, piper, cimbru si oregano, patrunjel verde si le amestecam de cateva ori apoi le ridicam de pe foc.


Nu le lasam sa se prepare definitiv, doar sa fie usor patrunse, pentru ca se vor prepara si impreuna cu ciupercile.


Curatam ciupercile de pelicula protectoare, le clatim bine sub jet de apa si le lasam sa se scurga bine.


Taiem untul in bucati mici pe care le asezam pe fundul vasului Slow cooker-ului.


Asezam si ciupercile, iar in interiorul lor punem catei de usturoi curatati si taiati rondele, apoi le umplem cu ingredientele din tigaie.


Le indesam cat de pine putem, iar ce ramane in tigaie, adaugam deasupra ciupercilor.


Mai adaugam si doua foi de dafin, acoperim vasul si conectam aparatul la sursa de current.


Setam modul hight pentru o ora si 30 de minute si plecam la treburile noastre.


Acesta este unul dintre avantajele Slow cookerului, ca putem sa ne vedem linistiti de alte treburi, in timp ce el prepara linistit de mancarea noastra.


Dupa expirarea timpului, eu am mutat ciupercile intr-un vas termorezistent, am presarat deasupra patrunjel tocat si cascaval ras si am introdus vasul in cuptor pentru 5 minute la 200 de grade, pentru a se gratina ciupercile frumos.


Au iesit tare bune si aspectuoase!


 

TIPS-URI

1

Se pot servi ca atare sau ca garnitura la diverse fripturi.

2

Se poate adauga si ketchup la finalul prepararii, sau in timpul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

dantes 1

24.05.2015, 06:10

Foarte bune!

tarasmariana 1

25.05.2015, 05:28

Delicioase!

Panacris 1

08.09.2015, 20:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!