Clatite pufoase cu branza de vaci si stafide

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 30 Noi 2014 | 2197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 150 gr zahar
  • 300 gr faina
  • 1 ling praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • esenta de rom
  • 8 biscuiti
  • 150 gr stafide
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite pufoase cu branza de vaci si stafide:

Stafidele le punem intr-un castron sa se inmoaie in apa calda.Biscuitii ii faramitam.


Branza o mixam impreuna cu zaharul,ouale si zaharul vanilat.Laptele impreuna cu restu esentelor le mixam impreuna cu branza,incorporam faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare.


La sfarsit adaugam stafidele scurse si biscuitii.Se coc la foc mediu,tigaia o ungem cu putin ulei.Le pudram la sfarsit cu zahar pudra.


Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Aluatul cand sta pe loc se mai ingroasa,eu am mai adaugat cate putin lapte si am amestecat ca sa se omogenizeze.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite pufoase cu branza de vaci si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

cristinutanicolita 1

30.11.2014, 15:22

clatie delicioase

ralu_ca 1

30.11.2014, 16:34

Gherca Daniela 1

30.11.2014, 18:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Desert Mulii - Degetele din clatite