Clatite pufoase cu ricotta si gem de afine

de Oana in Prajituri, 9 Apr 2010 | 11471 vizualizari

 

Atat de fine...delicioase!

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite:
  • 500 ml iaurt de baut/sana
  • 2 oua
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri zahar
  • 2 fiole cu esenta de vanilie
  • 2 pahare faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita sare
  • Pentru umplutura:
  • o cutie ricotta (250g)
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingura zahar pudra
  • gem de afine
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite pufoase cu ricotta si gem de afine:

Se bat ouale impreuna cu zaharul, se adauga uleiul, iaurtul de baut si vanilia. Separat, se amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul si sarea. Se toarna amestecul lichid peste faina, se incorporeaza lejer, cu lingura. Se lasa sa se odihneasca 15 minute. Se coc clatitele in tigaia unsa cu ulei, doar la prima clatita.


Branza se amesteca cu zaharul pudra si zaharul vanilat, cu o lingura.


Se umplu clatitele cu un strat de branza iar deasupra se pune un strat de gem de afine. Se pliata in patru si se pudreaza cu zahar.



Poate vreti sa incercati si:


Clatite pufoase cu mere

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite pufoase cu ricotta si gem de afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

housy 1

04.07.2010, 18:23

uf uf

Adinacarla 1

04.07.2010, 19:06

delicios

Oana 1

04.07.2010, 19:14

Chiar! Ar fi bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Brownie Cheesecake