Coaste de porc la Crock Pot

de -Miti- in Slow Cooking, 9 Sep 2015 | 3135 vizualizari

 

Cele mai fragede coaste pe care le-am mancat vreodata! Pur si simplu, cade carnea de pe os. Sunt atat de fragede ca nu te poti opri din mancat.
Daca nu aveti condimentul folosit de mine, asezonati carnea dupa gustul vostru.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc
  • 2 linguri de condiment Smokey Rub Kotanyi
  • 1/2 pahar apa
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc la Crock Pot:

Se amesteca coastele de porc cu condimentul si se aseaza in vasul de gatit al aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l.
Se toarna apa si se seteaza Crock Pot la 4 ore HIGH.


Nu trebuie sa amestecati, e de preferat sa nici nu o faceti, carnea va deveni atat de frageda incat va cadea de pe os.



Se scot bucatile de coaste, se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor pentru 15 minute, pentru rumenire.


Daca ramane lichid in vasul de gatit, il puteti folosi ca sa preparati un sos. Adaugati o jumatate de pahar de apa, o lingurita de amidon alimentar, condimentati dupa gust si lasati pe foc pana se ingroasa.



Se servesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

MOKUSKA 1

10.09.2015, 09:45

Panacris 1

11.09.2015, 16:25

mihaelar63 1

06.08.2017, 06:23

Daca-s asa bune , atunci , hai sa facem si noi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la Crock Pot