Coaste de porc la Crock Pot

de -Miti- in Slow Cooking, 9 Sep 2015 | 2301 vizualizari

 

Cele mai fragede coaste pe care le-am mancat vreodata! Pur si simplu, cade carnea de pe os. Sunt atat de fragede ca nu te poti opri din mancat.
Daca nu aveti condimentul folosit de mine, asezonati carnea dupa gustul vostru.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc
  • 2 linguri de condiment Smokey Rub Kotanyi
  • 1/2 pahar apa
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc la Crock Pot:

Se amesteca coastele de porc cu condimentul si se aseaza in vasul de gatit al aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l.
Se toarna apa si se seteaza Crock Pot la 4 ore HIGH.


Nu trebuie sa amestecati, e de preferat sa nici nu o faceti, carnea va deveni atat de frageda incat va cadea de pe os.



Se scot bucatile de coaste, se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor pentru 15 minute, pentru rumenire.


Daca ramane lichid in vasul de gatit, il puteti folosi ca sa preparati un sos. Adaugati o jumatate de pahar de apa, o lingurita de amidon alimentar, condimentati dupa gust si lasati pe foc pana se ingroasa.



Se servesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

T I M E A 1

09.09.2015, 21:53

ce bune

MOKUSKA 1

10.09.2015, 09:45

Panacris 1

11.09.2015, 16:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la Crock Pot