Coaste de vitel gatite la Multicooker 5 in 1 Digital 5,6 l Crock Pot

de Constelatialeu in Multicooking, 1 Dec 2021 | 2759 vizualizari

 

Incep sa ma imprietenesc cu ''colegul '' meu din bucatarie, supercioroiul , face treaba buna, nu zic foarte buna ca si-o ia in cap.Dar sa trecem la coaste, ca ele sunt vedetele.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg coaste vitel
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de vitel gatite la Multicooker 5 in 1 Digital 5,6 l Crock Pot:

Coastele de vitel le-am spalat, le-am sters cu un servet, le-am sarat si piperat. Apoi am pus la treaba''cioroiul. Am bagat in priza aparatul, am apasat butonul de rumenire (frigere), am pus ulei in bol, am apasat butonul de pornire, am folosit functia de temperatura ridicata, am asteptat semnalul sonor ( te atentioneaza ca apratul este incazit si pregatit de rumenire),apoi am pus bucatile de coaste in vas si le-am rumenit.Dupa ce am rumenit toate coastele, am oprit aparatul, am scos vasul din aparat , l-am lasat sa se raceasca un pic, cat sa pot sa-l curat cu un servet . Am pus bucatile de coaste in folie de aluminiu, le-am infasurat lejer. Am pus vasul in aparat, am asezat gratarul din dotare cu pozitia joasa. Am selectat functia de prajire, temperatura de 200 grade si timpul de 1 ora si 40 min ( conform tabelului pentru pregatirea fiecarui tip de carne vita, pui, porc). Am apasat butonul de pornire, am asteptat ca functia de preincalzire sa-si termine programul apoi am asezat costele infoliate pe gratar, am acoperit cu capacul si am lasat aparatul sa isi faca treaba. Dupa semnalul sonor, am oprit aparatul, am transferat coastele intr-un vas de yena si le-am bagat putin la cutor sa se rumeneasca. Le-am servit cu cartofi prajiti si muraturi. Sa ne fie de bine !

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de vitel gatite la Multicooker 5 in 1 Digital 5,6 l Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de porc la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot