Coliva cu ciocolata

de nadina73 in Dulciuri, 6 Apr 2010 | 10099 vizualizari

 

s-a topit foarte repede

 

INGREDIENTE

  • 1 kg grau
  • 3 cani de zahar
  • apa2,5l
  • coaja de lamaie si portocala
  • sare
  • esenta de rom
  • stafide 100g
  • nuca 300g
  • bombonele de ciocolata 1 cutiuta
  • 1 sticluta esenta vanilie
  • galzura de cicoclata , bombonele si nuca de cocos pentru ornat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coliva cu ciocolata:

graul se spala foarte bine apoi se lasa sa stea in apa aproximativ 3 ore,dupa care se pune la fiert cu sarea


Zaharul si apa se pun sa fiarba ,apoi se pune graul si se lasa sa fiarba aproximativ 3 ore la fac potrivit sa sacada bine apa,dupa care se ameteca cu coaja de lamaie si portocale,vanilia,stafidele,nuca macinata si romul iar cand sa mai racit se pun bombonelele de ciocolata in ea


Se aseaza pe platou dupa care se decoreaza cu ciococlata si bombonele ,eu am facut o cruce din bombonele si nuca de cocos si am dus-o la biserica.


A avut foarte mare succes

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coliva cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

nadina73 1

23.04.2010, 00:33

catalin

nadina73 1

23.04.2010, 00:33

multumesc silvioara

coliva 1

17.05.2013, 22:40

Felicitari pentru munca depusa si tot respectul cuvenit , dar acelor gospodine carora nu le reuseste coliva le recomand www.colivele.ro pentru Bucuresti si Ilfov.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Minitort panza de paianjen