Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pt aluat:
Pt umplutura:
Se face aluatul amestecand intr-un bol, faina, ouale, sarea si apa calduta si framantam pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini.
Pt umplutura, amestecam branza, ouale si zaharul vanilat pana se face ca o pasta.
Intindem pe masa o foaie din aluat pe care o taiem patratele iar in mijlocul patratelelor adaugam cate o lingurita de umplutura.
Se unesc colturile patratelelor iar la capete se preseaza cu o furculita pt a nu se desface.
Coltunasii se pun la fiert in apa cu sare timp de cca 15 minute iar dupa ce se scot se presara cu zahar.
Pofta bunaaa!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult