Cornulete

de Constelatialeu in Dulciuri, 1 Feb 2013 | 14629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g untura
  • 1 pahar lapte
  • 25 g drojdie
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura
  • rahat,gem amestecat cu nuca macinata,dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete:

Drojdia cu putin lapte caldut si o lingura de faina, se face o maia si se lasa 10 minute la crescut. Untura o frecam cu zahar, adaugam ouale si apoi maiaua. Incorporam bine totul, adaugam si restul de lapte si apoi faina. Framantam bine un aluat care se poate intinde. Lasam sa se odihneasca cca 1/2 ora si apoi intindem foaie, taiem patratele pe care le umplem cu rahat, gem, dulceata,c e preferam. Intr-o tava cu hartie de copt asezam cornuletele si le dam la cuptortul preincalzit. Cand sunt gata le pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

Mirela_Tilvescu 1

02.02.2013, 01:06

Ca la mama acasa...

lia maria 1

02.02.2013, 16:40

foarte fragede si bune

diana_k 1

02.02.2013, 20:25

imi plac cornuletele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu rahat