Cornulete a la Adinuta San

de Constelatialeu in Dulciuri, 29 Sep 2016 | 7133 vizualizari

 

Ea se lauda ca-s fragede, eu o aprob afirmativ.....usor de facut, fara prea mari batai de cap si gustoase...

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri cu untura
  • 6 linguri de zahar
  • 3 linguri otet
  • 10 linguri apa
  • 1 praf de copt
  • faina cat cuprinde sa obtinem un aluat care se poate intinde
  • rahat pentru umplut
  • zahar pudra pentru tavalit cornuletele
Portii: 70
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete a la Adinuta San:

Intr-un castron punem untura, zaharul,praful de copt, otetul si apa, omogenizam apoi adaugam faina cernuta. Framantam un aluat care se poateintinde cu usurinta, nu trebuie sa fie foarte tare. Presaram faina pe blatul de lucru, intindem aluatul cu sucitorul si apoi cu ajutorul unei farfurii decupam un rotund, il impartim in 8 parti, apoi asezam cate o bucatica de rahat. Tapetam tava de la aragaz cu hartie de copt si asezam cornuletele, dam tava la cuptorul preincalzit cca 20 min, pana incep sa se rumeneasca usor. Se scot din tava si se tavalesc prin zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete a la Adinuta San" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

dantes 1

08.10.2016, 06:19

Bune!

Ina 1

08.10.2016, 13:59

Ce-mi plac

calinalin 1

09.10.2016, 03:06

mai adina, ai fost consumatoare de japonezi in japonia?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!