Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cornuri moooooi, se pot umple cu diverse umpluturi atat sarate cat si dulci.
-drojdia se pune intr-un bol, peste ea o lingurita de zahar si umpic de lapte caldut, se lasa 15 min sa se umfle
-se pun toate ingredientele intr-un castron (poza 1)
-se framanta bine, bine (poza 2)
-se lasa 50 min sa creasca
-dupa ce a crescut se intinde aluatul pe planul de lucru, sa nu fie nici foarte subtire nici foarte gros:), se taie in forma de cerc apoi se taie in 4 si fiecare bucata in 2 (poza 3)
-se umple cu finetti, dulceatza, rahat, etc si se ruleaza incepand cu latura mare catre varf (poza 4)
-se pun in tava si se ung cu ou batut, deasupra se pune susan (poza 5)
-se coc 15 min la 180 grade
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult