Aperitiv Cosulete cu ciuperci

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2013 | 17888 vizualizari

 

O incantare pentru un mic dejun :) fiindca suntem o familie numeroasa am facut o tava de 6 persoane :)

 

INGREDIENTE

  • 2 aluat foietaj
  • 250 gr ciuperci
  • 200 gr Kaizer afumat
  • 6 oua
  • 1 rosie
  • ceapa caramelizata
  • coriandru sau patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv Cosulete cu ciuperci:

Se incinge cuptorul.

Se unge tava cu ulei (eu am folosit una de briose).

Apoi se toaca nu prea marunt ciupercile si se pun la calit, se adauga peste ciuperci si Kaizerul si se calesc cateva minute.

Din aluat se fac niste cercuri si se pune cu lingura din kaizer si ciupercile calite, peste se pune cate o felie de rosie taiata rondele.

Peste rosie se pune cate un ou crud (atentie sa nu se sparga galbenusul).

Se presara peste ou coriandru sau patrunjel tocat,ceapa caramelizata si putina sare si piper.

Se da tava la cuptor pentru rumenire,si se pot servi cu salata de orice fel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Cosulete cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Ligia Bxl 1

26.11.2013, 17:28

Alexandra multumesc

mihaelar63 1

27.11.2013, 01:45

Ce frumusele cosulete Mai incape la masa si cate un musafir ratacit ., nu-i asa ? daca tot ai facut atatea

Ligia Bxl 1

27.11.2013, 09:27

asa e Mihaela cu mare drag incape toata lumea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu branzeturi si busuioc