Cotlet de porc la cuptor

de RoXx in Porc, 15 Noi 2013 | 5083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. cotlet de porc fara os
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 1/2 lingurita ienibahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor:

Carnea se spala bine si se sterge de excesul de apa cu un prosop de hartie.Intr-un castron se amesteca toate condimentele impreuna cu sare si piper dupa gust. Carnea se condimenteaza bine pe toate partile.Pe fundul unei tavi yena se pune ulei.Peste,se aseaza carnea si se stropeste cu cateva picaturi de ulei.Se acopera cu un capac yena si se da la cuptor la foc mic cca 1 ora. La jumatatea timpului,se scoate tava din cuptor si se pune cu o lingura peste carne din uleiul de jos.Se acopera cu folie de aluminiu de aceasta data si se introduce din nou la cuptor pana ce este gata. Se feliaza si se serveste imediat .


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Se poate acoperi de la inceput cu folie de aluminiu

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

RoXx 1

16.11.2013, 13:57

Raisha 1

27.11.2013, 12:30

Imi place!!

RoXx 1

27.11.2013, 15:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc evantai