Covrigei sarati

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2013 | 6612 vizualizari

 

Se fac rapid si numai buni de rontatit:)

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza de vaci
  • sare
  • 1 ou
  • 5-6 linguri de faina
  • 1 ligurita praf de copt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei sarati:

Branza de vaci se amesteca cu sare. Se pune oul si se amesteca bine.Se pun 2 linguri de faina amestecata cu praful de copt si amestecam. Continuam sa punem faina pe rand pana obtinem un aluat care il putem intinde.


Se presara masa cu faina si se intinde foaie. Se taie covrigeii cu forma.


se pun in tava pe hartie de copt si se dau la cuptor la foc potrivit 20 -25 min.

 

TIPS-URI

1

Se mai adauga faina daca mai este necesar.

2

Se pot presara cu cascaval ras.

3

Se poate pune chimen.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei sarati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

30.08.2013, 21:54

Tare tare buni

Lia_ 1

30.08.2013, 22:34

asa da, mai da-o si pe saratura nu toata ziua buna ziua dulciuri si iar dulciuri

sunt o bunatate , n-am mai mancat din copilarie ca n-am forma de-asta

laura_n 1

01.09.2013, 17:36

ce idee buna! o sa ii fac si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Triunghiuri cu spanac umplute cu branza