Cozonac cu crema de nuca

de Ina in Dulciuri, 29 Noi 2013 | 101047 vizualizari

COMENTARII (40)

laura_n 1

01.12.2013, 11:06

vai de mama! innebunesc de pofta! arata de milioane

Panacris 1

08.12.2013, 11:13

Geanina87 1

12.12.2013, 07:10

Pushaa 1

16.12.2013, 15:10

cristeena20 1

13.04.2014, 00:50

Arata asa de bine Ina!!!! Ma intrebam, daca ii framant cu mana (eu nu am masina de paine) oare ies la fel de frumosi?? nu am facut niciodata cozonac..mereu mama imi facea ..acum as face d epasti dar parca mi.e cam frica...mi se pare mult prea complicat

Ina 1

13.04.2014, 07:52

Cristeena, nu ecomplicat , se cere doar rabdare. Cu reteta asta nu trebuie sa framanti foarte mult, dar pentru reusita maxima, secretul este sa-i tii la caldura si sa-i lasi sa-si dubleze volumul in tavi, inainte de a-i baga la cuptor.
Multa bafta!

crinined 1

18.04.2014, 23:07

Daca doriti sa vedeti o reteta si cu mac este una grozava aici
http://gatitcudragoste.blogspot.ro/2014/04/cozonac-cu-mac.html

Natalia82 1

18.12.2014, 11:48

Buna Ina, as vrea sa incerc si eu reteta pentru ca arata super bine cozonacii facuti de tine . Ai putea sa imi spui te rog daca ingredientele pentru aluat trebuie puse intr-o anumita ordine in masina de facut paine? Multumesc mult si sarbatori fericite!

Ina 1

18.12.2014, 12:53

Natalia, daca pornesti masina imediat, fara programare intarziata , nu conteaza ordinea ingredientelor. Cand vrei sa porneasca peste cateva ore, este important ca drojdia sa nu ia contact cu lichidul pe perioada cat masina nu functioneaza. Atunci se pun intai ingredientele lichide, urmate de faina si drojdia ultima, peste faina .
Sper ca m-am facut inteleasa. Mult succes!

reisnaor_2006 1

28.03.2015, 20:56

Gicuta 1

28.03.2015, 21:09

Ce bine arata!

tarasmariana 1

28.03.2015, 21:42

miki_a 1

28.03.2015, 23:27

Splendid de frumos si reusit! Bravo!

-Licurici- 1

23.06.2015, 08:58

Arata asa de bine! Imi place cu multa crema

Ancutsa 1

18.11.2018, 11:03

Foarte frumosi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu migdale