Cozonac RosenKrantz

de cocineraviajera in Dulciuri, 16 Apr 2012 | 6060 vizualizari

COMENTARII (20)

Cris2711 1

16.04.2012, 14:36

foarte frumos cozonacul

RuxyRux 1

16.04.2012, 15:34

Minunat! Paste Fericit!

aziz 1

16.04.2012, 15:35

grozav!!!Paste fericit!!

Bya Ralu 1

16.04.2012, 16:33

minunat cozonacul!

MotanLaOale 1

16.04.2012, 16:43

bun bun

oana_pisicutza16 1

16.04.2012, 17:34

Lau 1

16.04.2012, 17:35

fain arata

angyb 1

16.04.2012, 17:54

deyutzky 1

16.04.2012, 18:06

minunaaatt!

iri_iri 1

16.04.2012, 18:31

interesant cozonac

diaconta 1

16.04.2012, 19:49

Sarbatori cu bucurie frumos cozonac

Rocsi 1

16.04.2012, 20:21

Paste fericit si ai realizat un cozonac minunat!!

Sidy 1

17.04.2012, 07:02

Sarbatoare fericita !
Tare bun cozonacul asta....

Dana Cristea - pusikmea 1

17.04.2012, 08:28

Frumos si bun!

mamaieelena 1

17.04.2012, 09:49

bun,bun

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 10:03

bun,bun,am trecut la fav

dakris 1

17.04.2012, 15:24

interesanta idee!

Mihaela11_jo 1

17.04.2012, 20:36

Sarbatori Fericite!

alira_72 1

24.04.2012, 18:08

Cand se pune IAURTUL in aluat???? Se mai pune? :-)))))Dar uleiul(50 ml)?

cocineraviajera 1

30.04.2012, 12:59

Multumesc mult! Chiar bun si usor de preparat.
Alira_72, cred ca din graba am omis sa specific aceste ingrendiente.
Iaurtul se adauga la inceput, inainte de a adauga laptele si uleiul se foloseste la sfarsit adaugand cate putin pentru a se desprinde usor de maini si vas. Nu stiu daca mai pot modifica in reteta, dar sper sa-ti fi fost de ajutor. Numai bine!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

RETETA RECOMANDATA
Cozonac domnesc: pas cu pas