Crema de dovleac

de Bya Ralu in Dulciuri, 26 Dec 2012 | 942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de dovleac
  • 2 linguri zahar pudra
  • esenta de lamaie,vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de dovleac:

Dovleacul se taie in bucati, se scot semintele si se coace la foc mediu timp de 30-40 minute. Cand este gata se scoate miezul cu o lingura, se pune intr-un bol, se adauga 2 linguri de zahar pudra si esentele. Se paseaza cu blenderul pana devine o crema

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bya Ralu 1

27.12.2012, 09:40

sebirizescu 1

27.12.2012, 12:10

Lau 1

27.12.2012, 18:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Crema de dovleac