Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Intr-o cratita se caramelizeaza cele 200 g de zahar pana cand se topeste si capata o culoare aramie. Imediat ce s-a topit rotim vasul foarte repede pentru a tapeta peretii uniform. Il lasam apoi sa se raceasca. Intre timp acesta se va intari si se va crapa.
Crema o pregatim separat intr-un vas adanc, amestecand ouale si restul de 150 g. zahar. Adaugam vanilia si treptat litrul de lapte la temperatura camerei si amestecam. Presaram in ploaie lingura de faina si amestecam cu o spatula.
Dupa ce compozitia este gata, se va rasturna in vasul tapetat cu zaharul caramelizat pregatit mai devreme.
Acesta se aseaza in cuptor si se lasa pentru aproximativ 40 min pana se leaga.
Crema se lasa la racit. Cand se scoate din forma, se dezlipeste cu ajutorul unui cutit pe margini si apoi o rasturnam cu grija pe un platou.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult