Cremes

de angyb in Prajituri, 20 Noi 2012 | 6136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foie de foietaj
  • 500 ml lapte
  • 1 plic de budinca
  • 1ou
  • 1 lingura de faina
  • zahar
  • 500 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremes:

Foaia de foietaj o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt ,o acoperim cu o alta foaie de copt si cu o alta tava si o dam la cuptor 180 de grade pana cand se rumeneste, Tava care acopera hartia de copt serveste pentru a impedica foaia de foietaj  sa se umfle.

Intr-o craticioara punem la fiert 400 ml de lapte iar cel ramas il amestecam cu plicul de budinca ,faina si oul.Cand laptele incepe sa fiarba adaugam amestecul de budinca si ii dam un clocot. Adaugam zahar ,dupa care il lasam sa se raceasca.

Batem spuma frisca luam de o parte aproximativ jumatate din cantitatea obtinuta iar in restul adaugam crema de budinca.

Foii de foietaj ii taiem marginile si intindem crema obtinuta.Deasupra cremei intindem frisca si presaram marginile sfaramitate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Sim0na 1

20.11.2012, 19:48

place!!!

mamaieelena 1

20.11.2012, 21:37

angyb 1

21.11.2012, 08:45

simo,mamaie multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cremsnit cu foietaj de casa