Crinkles

de Brindusa in Prajituri, 6 Ian 2011 | 3977 vizualizari

 

In engleza cuvantul crinkle inseamna (printre altele)a produce un sunet ca atunci cand se crapa ceva. Asta se intampla cand musti din biscuitii astia: sunt moi la interior, dar crocanti la exterior . Un deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt moale, taiat cuburi
  • 150 g zahar tos
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 1 lingura cacao neagra
  • 3/4 lingurita praf de copt
  • 135 g (o tableta si jumatate) ciocolata Kandia amaruie, taiata marunt
  • 1 fiola esenta de rom
  • 100 g zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crinkles:

  • Amesteca untul si zaharul pentru cateva minute.
  • Adauga ouale unul cate unul si amesteca bine dupa fiecare.
  • Adauga esenta si amesteca.
  • Amesteca bine faina cu cacao si praf de copt. Adauga in compozitie si amesteca sa se incorporeze bine.
  • Cu o lingura amesteca si ciocolata in compozitie.
  • Pune la frigider 1-2 ore
  • In timpul asta pune hartie de copt pe 2 tavi mari.
  • Incalzeste cuptorul la 190 C
  • Din compozitie fa bilute si da-le prin zahar pudra. Pune-le in tava, cu 2-3 cm intre ele
  • Coace 10- 12 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crinkles" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

andreea123 1

07.01.2011, 22:52

Super fain arata!

susu 1

04.02.2011, 16:01

Am avut-o la favorite, azi am facut-o si a fost bataie pe ei nici nu puteau fi altfel cu atata ciocolata

Brindusa 1

05.02.2011, 15:19

Susu, cred ca s-au bucurat mult cei care i-au mancat.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chocolate Crumble cake