Crispy strips la cuptor

de stefy_a in Pui, 31 Mai 2016 | 1122 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • o canita fulgi de porumb
  • 50 g faina
  • 2 linguri ulei floarea soarelui
  • sare, piper si condimentele voastre preferate: eu am folosit doar boia de ardei dulce pe langa sare si piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crispy strips la cuptor:

- fulgii de porumb se pun intr-o punga si se maruntesc partial- eu i-am maruntit putin, cu ajutorul ciocanului de snitele


- intr-un bol se bat ouale cu laptele si condimentele, sarea si piperul


- separat faina se pune pe o farfurie intinsa


- pieptul de pui se taie fasii, se trece prin faina, apoi prin ou si in final prin fulgii de porumb maruntiti


- fasiile de piept de pui, se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, care a fost unsa in prealabil cu ulei, pentru a nu se lipi carnea de ea


- tava cu pieptul de pui, se introduce in cuptorul preincalzit la 200 de grade, si se tin circa 20-25 de minute


- se pot servi cu salata, sosuri sau cartofi aromati la cuptor, asa ca in cazul nostru

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crispy strips la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

AndrutzaP 1

31.05.2016, 11:50

Buniiii! Mi-ai facut pofta

-Licurici- 1

31.05.2016, 13:19

Foarte, foarte bune!

MotanLaOale 1

03.06.2016, 08:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla a la gelu