Croissant cu crema de branza cu verdeturi by Delaco

de AlexTeacher in Sandvisuri, 12 Oct 2015 | 1262 vizualizari

 

Ceva simplu, pentru micul dejun.

 

INGREDIENTE

    • Croissante – 2 buc
    • Crema de branza cu verdeata, Delaco – 6 lingurite
    • Avocado – 1 buc
    • Castravete – 1 buc
    • Fresh de lime – 1 lingura
    • Chorizo uscat – 20 felii subtiri
    • Sare si piper – dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croissant cu crema de branza cu verdeturi by Delaco:



  • Taie croissantul pe jumatate, pe lungime si unge-l cu crema de branza;







  • Taie avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Roteste apoi una din parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi in sambure infige mijlocul lamei cutitului si vei observa ca se scoate foarte usor. Curata-i miezul cu o lingura de lemn si toaca-l cu un tocator de lemn (asemanator celui de vinete – va preveni oxidarea rapida);




  • Intinde avocado pe croissant si stoarce putin fresh de lime deasupra;




  • Pune peste chorizo-ul, adauga sare si piper dupa gust, iar la sfarsit taie castravetii si pune-i si pe-acestia peste;




  • Inchide croissantul si savureaza cu placere;


    Pofta buna !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Croissant cu crema de branza cu verdeturi by Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Xandrinne 1

19.10.2015, 20:06

Tare bun!!

Bya Ralu 1

21.10.2015, 19:01

laura_n 1

21.10.2015, 19:14

Yum, ce bunaciune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Şaorma de casă bogată în vitamine