Croque monsieur

de MotanLaOale in Sandvisuri, 17 Sep 2014 | 128340 vizualizari

 

Sylvia este de vina pentru bunatatea asta. Metoda ei de preparare mi s-a parut cea mai buna si cea mai pe gustul meu, si usoara pe deasupra. A fost foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine toast
  • 4 felii sunca Praga
  • 4 linguri smantana
  • 100g cascaval Delaco
  • 1 lingurita unt
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croque monsieur:

Ingredientele sunt pentru 2 sandvisuri.

Se incinge cuptorul la 200 grade (la maxim la mine).

Se rade cascavalul.

Se ung feliile pe marginile exterioare ( pe coaje) cu unt topit pentru o rumenire frumoasa.

Se pun in tava de copt 2 felii paine.

Se ung cu smantana.

Se pun cate 2 felii de sunca pe fiecare felie de paine.

Se presara piper si sare daca este cazul (eu nu am pus).

Se presara cascaval ras.

Se pun deasupra si celelalte 2 felii de paine.

Se ung deasupra cu smantana.

Se presara cascaval din abundenta.

Se introduce tava in cuptor 15-20 minute pana se topeste cascavalul si se rumeneste frumos.

Se taie in diagonala si se serveste.

Se poate alatura o salata, rosii, si orice va doriti.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot presara si alte condimente sau arome care va plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Croque monsieur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Croque  monsieur-0
Croque  monsieur-1
Croque  monsieur-2
Croque  monsieur-3
Croque  monsieur-4
Croque  monsieur-5
Croque  monsieur-6
Croque  monsieur-7
Croque  monsieur-8
Croque  monsieur-9
Croque  monsieur-10
Croque  monsieur-11
Croque  monsieur-12
Croque  monsieur-13
Croque  monsieur-14

COMENTARII (49)

Camelya

Camelya 1

06.11.2015, 23:45

MotanLaOale

MotanLaOale 1

07.11.2015, 00:16

Panacris

Panacris 1

22.01.2017, 22:24

Vai de mine cum de am ratat bunăciunile astea ???? ? Dar nu-i bai, niciodată nu-i târziu Mâine sunt în concediu, poimâine zi liberă de la stăpânire deci am timp să probez

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!