Crumble cu prune si fulgi de ovaz la Crock-Pot

de katty in Slow Cooker, 9 Oct 2020 | 151 vizualizari

 

Un crumble mai atipic, mai de dieta, fara faina, doar cu  fulgi de ovaz si nuci macinate, intens  aromat  si servit rece cu iaurt grecesc.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg prune
  • 4 linguri zahar pudra cu aroma de rom
  • 1 plic zahar vanilat
  • scortisoara macinata
  • 170 gr fulgi de ovaz
  • 50 gr nuca macinata
  • unt pentru uns forma
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crumble cu prune si fulgi de ovaz la Crock-Pot:

Spalam prunele, le scoatem samburii si le taiem in sferturi. Ungem vasul aparatului Crock-Pot cu unt. Asezam prunele, iar deasupra presaram 2 linguri zahar pudra cu aroma de rom.Punem capacul si pornim aparatul pe functia High. Intr-un castron amestecam fulgii de ovaz cu nuca macinata, zaharul pudra , zaharul vanilat si scortisoara. Dupa o ora presaram amestecul si mai lasam 1 ora. Servim cu iaurt sau inghetata de vanilie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble cu prune si fulgi de ovaz la Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

dantes 1

10.10.2020, 09:52

Bun!

Rocsi 1

11.10.2020, 20:09

Simplu dar bun acest desert!

Ancutsa 1

17.10.2020, 18:36

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava turceasca cu nuca
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Conserva de peste in bulion la slow cooker Crock-Pot