Crutoane

de laura_n in Piine, 24 Ian 2013 | 3413 vizualizari

 

Noi le preferam la supele crema sau sosuri

 

INGREDIENTE

  • 4-5 felii paine integrala (sau neagra sau obisnuita)
  • ulei masline
  • sare
  • parf usturoi
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crutoane:

Feliile de paine se taie cubulete (nu foarte mici). 

Intr-o tava, se asaza o foaie de copt, se pun cubuletele se paine, se stropesc cu ulei de masline, se presara sare, praf de usturoi, boia si se amesteca un pic cu mana.|Se dau la cuptorul incins si se coc cam 10-15 min la foc iute.

Sunt excelente la supe sau la sosuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Crutoane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crutoane picante sau Kubeti