Cum se prepara visinata

de Patricia Iordache in Bauturi, 21 Iul 2013 | 12242 vizualizari

 

Cum se prepara visinata. Nu consum alcool de nici un fel, insa o visinata facuta in casa nu refuz niciodata. Mai ales visinele din visinata...mhh...le ador!! Ca sa nu mai spun ca sunt extraordinare in prajiturile cu ciocolata. ;)

 

INGREDIENTE

  • 3 kg. visine;
  • 1.5 kg. zahar;
  • 0.5 l. alcool dublu rafinat (96% alcool);
  • 3 l. palinca/tuica
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se prepara visinata:

Cum se prepara visinata. Curatam visinele de codite si de frunze, le spalam si le asezam intr-o damigeana.


Presaram zahar peste ele, miscam usor damigeana astfel incat zaharul sa acopere toate visinele.


Lasam la loc insorit aproximativ 7-10 zile pana cand zaharul se topeste si devine sirop.


Turnam alcool-ul dublu rafinat, amestecam si lasam la loc intunecat inca 7 zile. Apoi, adaugam palinca sau tuica.


Mai lasam cateva zile si apoi putem servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se prepara visinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Krystyan Trendy 1

05.11.2013, 08:40

buna visinata

reisnaor_2006 1

26.06.2014, 17:15

Ce bunatate!!

babi5 1

28.11.2014, 10:37

Imbatal pe Adi Hadean :

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

7845 puncte

Constelatialeu

5535 puncte

RODIMUR

3785 puncte

lucy2002

3519 puncte

Rocsi

3467 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Capsunata