Dahl cu cartofi dulci, spanac si linte verde

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2010 | 6386 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr linte verde
  • 900 ml zeama de supa de legume
  • 2 cepe verzi, tocate
  • 400 gr rosii cherry
  • 1 lingurita praf de curry
  • 2 lingurite garam masala
  • 1 lingurita chilli
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 2 cartofi dulci, curatati si taiati cubulete
  • 400 gr frunze proaspete de spanac, spalate si taiate fasii

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dahl cu cartofi dulci, spanac si linte verde:

Cu cateva ore inainte, pune lintea sa stea in apa apoi scurge-o.

Intr-o cratita, pe foc potrivit, pune toate ingredientele in afara de spanac.Lasa sa fiarba 35-40 minute pana cand lintea si cartofii s-au inmuiat.

Adauga spanacul si lasa-l sa fiarba 2 minute pana cand s-a inmuiat usor.Serveste preparatul cu paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dahl cu cartofi dulci, spanac si linte verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

04.04.2010, 11:30

madi_marin 1

04.04.2010, 20:24

am vazut si eu la Real cartofi dulci, dar nu am luat...sunt curioasa insa ce gust au....

Oana 1

04.04.2010, 23:53

Madi, ca si dovleacul...interesanta combinatia...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fritatta cu legume