Desert bomboane aromate

de Constelatialeu in Dulciuri, 30 Dec 2019 | 642 vizualizari

 

Nici nu stiu cum sa le zic, dar va zic sunt atat de bune, le laud, chiar daca sunt facute din ''resturi''....am tot strans margini de la diferite prajituri si blaturi de tort si nu le-am aruncat, am zis ca le gasesc eu o utilitate si le-am gasit, era pacat de toate ingredientele bagate-n diversele blaturi. Bunatatti de Craciun.

 

INGREDIENTE

  • 780 g amestec de resturi de la diverse blaturi
  • 2 banane foarte coapte
  • 200 ml frisca lichida Montare d`oro
  • 150 g nuci prajite si taiate grosier
  • 150 g visine din visinata taiate mai marunt
  • 2 linguri de gem de zmeura
  • cacao pentru tavalit bomboanele
Portii: 85
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane aromate:

In bolul robotului am pus resturile blaturi, am adaugat bananele, frisca llichida si am mixat bine pana am obtinut o pasta omogena, apoi am adaugat nucile si visinele si am omogenizat compozitia. Am format bilute nu foarte mari, pe care le-am tavalit prin cacao si uite asa au aparut niste delicioase boamboane aromate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Constelatialeu 1

01.01.2020, 20:03

Multumesc dragutilor !

Rocsi 1

03.01.2020, 20:52

Daca's aromate vreau si eu!

dantes 1

04.01.2020, 10:42

Delicioase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supă de roșii cu ciuperci uscate
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza sarata si marar

de RODIMUR 7

ieri la 23:57

Unt cu leurda

de Lau 9

ieri la 21:30

Pui cu leurda

de Lau 9

ieri la 20:52

Avat marinat

ieri la 19:36

Desert biscuiti din faina de alac, parfumati cu lavanda

pe 17.09 la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Tort Amandina