Desert briose cu banane

de Lau in Dulciuri, 19 Apr 2020 | 737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 banane coapte
  • un praf de sare
  • 130 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • 50 g cacao
  • 100 g zahar
  • zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • 1 varf cutit bicarbonat de sodiu alimentar
  • 1/2 plic praf de copt
  • zeama de lamaie
  • fulgi de migdale
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu banane:

Intr-un bol amestecam faina cu zaharul, cacaua.


Pisam bananele cu furculita sau cu pisatorul de cartofi.


Adaugam laptele cu uleiul, ouale si batem cu telul pana ce se omogenizeaza.


Adaugam praful de copt si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.


Amestecam adaugand treptat faina pana ce se omogenizeaza si rezulta o compozitie putin mai groasa ca o smantana.


Turnam in formele de briose, adaugam fulgi de migdale si dam la cuptorul incalzit cca 25 minute, pana ce trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Adi 1

20.04.2020, 15:46

Bune!

Rocsi 1

21.04.2020, 20:02

Sunt foarte bune si au o consistenta grozava!

mihaelar63 1

22.04.2020, 23:48

Una mica ., ar merge si la mine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastrama din piept de rata

ieri la 19:26

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

pe 13.06 la 20:16

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale de post cu praz si ciuperci
  • 09

    MI

  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastrama din piept de rata

ieri la 19:26

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

pe 13.06 la 20:16

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu gutui