Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Amestecam drojdia cu zaharul și laptele călduț. Lăsăm 10 minute acoperit.
Cernem faina, adăugăm ouăle, sarea,laptele in care s-a activat drojdia, coaja rasa,esența și le amestecam.
Incepem sa frământăm aluatul, adăugând stafidele și uleiul.
Lăsăm aluatul să crească 30 minute sau până își dublează volumul.
Presărăm faina pe blatul de lucru și întindem aluatul cu grosimea de 1cm.
Tăiem cu o forma rotunda sau cu paharul și le lăsăm să mai crească 30 min.
Le prăjim in ulei și le pudram cu amestec de zahar pudra și scorțișoară.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult