Desert paleuri cu ciocolata

de Ina in Prajituri, 7 Iun 2013 | 114588 vizualizari

 

By Criss, cu multumiri ! >:D<

 

INGREDIENTE

  • Aluatul:
  • 4 oua
  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 300 gr faina
  • coaja de la o lamaie rasa
  • 1 esenta de vanilie
  • Crema:
  • 150 ml frisca lichida
  • 100 gr ciocolata menaj
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert paleuri cu ciocolata:

Amestecam untul (moale) cu zaharul pudra. Adaugam vanilia, coaja de lamaie, ouale si faina, mixand pana obtinem o compozitie spumoasa.

Folosindu-ne de un posh spritam mici gramajoare de aluat in tava tapetata cu hartie de copt, lasand spatiu mai mare intre ele pentru a evita lipirea in timpul coacerii.  

Se coc la foc moderat, in cca 8-10 minute (depinde de cat de bine coace aragazul vostru). Cand marginile devin aurii inseamna ca s-au copt.

Intr-o craticioara punem frisca lichida si ciocolata bucati, si amestecam pe baie de aburi pana se topeste ciocolata. Lasam crema sa se raceasca, punem in frigider minim doua ore, dupa care o mixam pana devine spumoasa.

Lipim cate doua fursecuri ajutandu-ne de crema.  

Glasam cu ciocolata topita.

Sunt extrem de fragede si gustoase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert paleuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (71)

iri_iri 1

07.04.2015, 16:55

Ce frumusele

Ina 1

09.04.2015, 14:12

Fara praf de copt . Oricum faina din comert e aditivata suficient. Fursecurile ies sfaramicioase, fregede, de la unt.
Daca vreti sa puneti, puneti.... Ale mele n-au

Ancutsa 1

18.02.2019, 16:31

Frumoase si bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7477 puncte

katty

6942 puncte

Constelatialeu

4888 puncte

Rocsi

4850 puncte

Anett

4283 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Bradut din turta dulce
  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Bilute de cocos cu visine