Desert pandispan pufos cu nuca

de Rahela Velicu in Prajituri, 20 Apr 2017 | 16531 vizualizari

 

Un pandispan minunat, foarte pufos si care a disparut din tava imediat!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 200 g zahar
  • 250-300 g faina
  • 6 lingui de ulei
  • 1 plic de praf de copt
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 3 linguri de cacao
  • zahar pudra
  • nuca
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pandispan pufos cu nuca:

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul impreuna cu plicul de zahar vanilat si se bat in continuare, pana cand devin ferme si nu aluneca din castron. Galbenusurile se amesteca cu cele 6 linguri de ulei si se adauga peste albusuri. Se incorporeaza usor cu o spatula. Se adauga faina si praful de copt.

Compozitia se imparte in 2 parti egale. Intr-una dintre parti, se adauga si cacao.

Tava se tapeteaza cu hartie de copt si trecem la urmatorul pas. Turnam uniform compozitia alba, astfel incat sa se extinda in toata tava, apoi punem peste ea  compozitia maro. Putem sa face si model. Adaugam nucile deasupra.

Se da la cuptorul preincalzit, la 200 de grade C, pentru 25-30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea. Presaram imediat ce este gata si zaharul pudra si lasam la racit. Dupa ce s-a racit complet, putem portiona.

TIPS-URI

1

Am folosit o tava mare de 27 de cm.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pandispan pufos cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

Reteta de salata de fasole rosie cu porumb si ardei gras

de oanapl 7

pe 25.03 la 19:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata si crema de lamaie